Translate

2012. június 22., péntek

Rendszerezés: gyűrű és karkötő tárolási megoldások

Igen, ezek már megint ékszertartók, de mentségemre szóljon, hogy gyűrű és karkötő tárolási megoldásokról még nem volt szó. Jó igaz, egyet már mutattam, amit én készítettem, de azon kívül "csak" egy szintén SK fülbevalótartó, valamint   újrahasznosítás és egyéb módon keletkezett ékszertartók bemutatása történt meg. Ez most tényleg soknak számít? Ha igen, akkor ezennel megragadom az alkalmat arra is, hogy ünnepélyesen megígérem, hogy több nem lesz mostanában, de ha mégis kísértésbe esnék, akkor esküszöm, hogy elmegyek a legközelebbi anonim ékszertartó függők gyűlésére.


forrás
Ezt, és az alább következő alkotást is Halász Csilla készítette, természetesen szigorúan betartva az általa is képviselt ökotudatos szemléletet. Natúr papírhengerekből készített tartópilléreken fekszik a szintén papírhengerből készített "híd". Átkelés csak karkötők számára javasolt!




forrás
Ki gondolná, hogy ennek a gyűrűtartónak az alja korábban szőlőket szállított hazánkba a messzi Spanyolországból? Végül beleszeretett a "Szivacs" kisasszonyba, és most nagy boldogságban nevelik gyönyörű Gyűrű csemetéiket. 
/az elkészítési leírást megtaláljátok, ha kép alatti "forrás"-ra kattintotok/




forrás 

Ezt az ékszertartót egy  Viki (Irina) nevezetű kreatív hölgy készítette az újrahasznosítás jegyében. Alja kazetta, teteje papírguriga. Még videós leírást is találtok nála, ha a kép alatti forrás gombra kattintotok!



Pinned Image
forrás
Itt egy háromdimenziós posztmodern alkotás látható. Vagy ez egy karkötőtartó?  ;)




Pinned Image
forrás
Hihetetlen, hogy milyen jól tud mutatni két üveg egy faládában. Persze kétség sem férhet hozzá, hogy az egészet a karkötők színvilága dobja fel igazán.



forrás
Lehet, hogy ennek az elkészítése kissé kockázatos? Először kipecázzuk a folyóból az uszadékfát, majd egy kutyával kell közelharcit vívni, hogy megszerezzük tőle a "Hozd vissza!" botját. Ha viszont túléltük az előbbi eseményeket, akkor mutatós ékszertartót eszkábálhatunk össze. :)



Pinned Image
forrás
Ez egy sütis doboz belseje, és nagy valószínűséggel egy fogyókúrázó hölgy tulajdona. Kicsit ellentmondásos? Magyarázat: a hölgyemény elfogyasztotta a doboz tartalmát, melynek hatására erős lelkiismeret furdalása támadt. Bár a süti-témán már változtatni nem tudott, de lelkiállapotán valamiképp javítani próbált. Épp ezért felkerekedett hát, és vásárolt egy pár gyönyörű karkötőt :)



Pinned Image
forrás
Valamikor régen, amikor még a csokoládé ára az aranyéval vetekedett, a bonbonokat nagyon, nagyon, nagyon sokáig őrizgették. Hát íme, abból az időből egy lelet. Na, hát kissé megkeményedett :)



Hehe, ezt senki sem fogja kitalálni, hogy miből készült! Annyit segítek, hogy a babák ebben szoktak kb. fél éves koruktól ténykedni... Nem ülőke, hanem.... Igen, JÁRÓKA! Ez aztán az újrahasznosítás! 
Hogy hogyan lesz a járókából karkötőtartó, megszemlélhetitek, ha a forrás gombra kattintotok!



Pinned Image
forrás
Itt már kicsit nagyobban utaznak. Járókarács? Ugyan már! Asztalláb, az valami!



forrás
Valahol nagyon gazdagéknál: "Jaj Drágám! Úgy unom már, hogy nem tudok egy rendes sóletet sem úgy elkészíteni, hogy előtte ki ne kelljen válogatnom a babok közül a drágaköveket!"




Pinned Image
forrás

Vannak gyönyörű gyertyatartók, amiket csak ünnepeken vesz elő az ember. Ennek a tulajdonosa gondolt egyet, és a hétköznapokban is hasznosította. Naná, hogy nem hangulatvilágításra, hanem karkötőtárolásra.





forrás
Találós kérdés: Mi az, képkeretben hurka, hurkában gyűrű? ;)



DIY Ring Holder
forrás
Szerintem ha kutatást végeznénk, hogy mi az a tárgy, amit legtöbbször újrahasznosítanak, akkor a boros dugók az elsők között lennének. Valahol nem sokkal utánuk pedig a gombok :) (nézd csak meg a gyűrűket)




forrás
Ha már gyűrűtartókról van szó, nem hagyhattam, hogy legalább egy esküvőiről ne tegyek be képet. Természetesen itt sem a klasszikus változatot választottam.

4 megjegyzés:

  1. a sok jó ötlet mellett mégis a te saját üvegbe rejtett gyűrűid viszik nálam a pálmát! :o)

    VálaszTörlés
  2. KÖSZÖNÖM A SZEREPLÉST :))
    rögtön két munkával is .....
    ügyi vagy :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...