Translate

2012. július 27., péntek

Mi van a mosogató alatt?

Hogy kinek mi lapul a mosogatója alatt? Nálunk a már bemutatott fiókból gyártott kihúzható szemetes. Lehet, hogy egy kicsit már sok az ömlengésből, amit ez a szerkezet váltott ki belőlem, de egyszerűen szuper használni! De tényleg :)!
Most pedig lássuk, hogy mások mit rejtegetnek ott!




Base Top Mount Wastebasket - Double
forrás

Persze többségében másoknál is a szemetesnek ad otthont a mosogató alatti szekrény. Itt szintén egy kihúzható változatot figyelhetünk meg. Rögtön két példány tárul a szemünk elé, hogy a szelektív hulladék gyűjtésének problémáját megoldjuk. 





recycling
forrás

Ha olcsóbb szelektív hulladék-gyűjtési megoldáson törjük a fejünket, akkor ez kiváló ötletnek tűnik. Egy vödör négy részre osztva. Az tény, hogy helyben nem bővelkedik, és az is biztos, hogy nem fogjuk hónapokig gyűjtögetni a flakonokat, amíg azok méltó helyükre nem kerülnek. 



Tilting drawers, door racks, and stacking shelves can help maximize storage under the sink.
forrás

Itt a szemetes mellett jutott még egy "pár" dolognak hely. Ezt nevezem maximális helykihasználásnak! Forgótálcás megoldás a tisztítószereknek, amelyeknek pedig ott nem jutott hely, azok az ajtón pihenhetik ki fáradalmaikat. Akiknek esetleg elkerülte volna a figyelmét: a mosogató alatt közvetlenül van egy aprócska hely a szivacsok számára. Most már csak egy kérdésem lenne: Ki az, aki ennyi tisztítószert tart az otthonában?!   



Pinned Image
forrás 
U alakú fiók, amely körbeöleli a mosogatót, és békés szimbiózisban él együtt a tisztítószerekkel. 



How to Build Kitchen Sink Storage Trays
forrás
Ha már a fiókos megoldásoknál tartunk. Kis fiók, nagy fiók és mindez elrejtve az ajtók mögött!




P9100005
forrás 

A tulajdonosnak elege lett abból, hogy soha semmit nem talál meg. Épp ezért épített MDF lapokból ragasztó és szögek segítségével egy komplett kis tárolórendszert a mosogató alá!




forrás 
Ez a zsebes tároló egy olcsóbb megoldás, és lehet, hogy nálam is majd visszaköszön!



cleaning-rod-md107966.jpg
Ha szeretjük a spray dobozos tisztítószereket, akkor egy kifeszített függönyrúdon megoldható a tárolásuk. Nekem nincs sok: van egy saját kotyvasztású általános fertőtlenítő spray, amiről már írtam korábban (A kukabúvár szemetesének tisztán tartása) és egy ecetes elegy, ha támadna Penészné asszonyság.



Undersink Know-How
forrás
A függöny felgördül, az előadás kezdődik. Szereplőink papírtörlők, műanyag fiókos tároló, és egy apróbb irattartó szekrény. Minden szereplő kap egy számot, majd egy külön papíron megtekinthetjük, hogy melyikük mit tartalmaz. A forrás szerint ez a számozós megoldás azért jó ötlet, mert változtatás esetén csak a  listát kell újraírni, és nem a fiókon található címkét. Hát én speciel nem változatom a dolgok helyét túl gyakran...



Pots, pans, and a mixer under sink
forrás
Volt eddig szemetes, tisztítószerek, titokzatos dolgokat tartalmazó fiókos megoldás, most pedig következzenek a lábasok, vágódeszkák, fedők, robotgépek. Itt szerintem egy akkora mosogatóval állunk szemben, hogy alatta elfér az összes konyhafelszerelési cikkünk.




Kitchen Cabinets
forrás 

Most pedig jöjjön a ráadás! Szekrény cicabejáróval. Figyelem! Macskánkat nehogy túltápláljuk, mert akkor problémába ütközhetünk elhelyezését illetően :)


2 megjegyzés:

  1. Nálam az egyik oldalon egy 15l-es bojler, a másik oldalon egy tök szuper piknik kosár, tele üvegekkel, amik lekvárra várnak. :o)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahogy ismerlek, nem sokáig lesznek még ott üres üvegek :))

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...